Γράφει η Χρύσα Πι

Κυκλοφόρησε το video clip για το “Higher” από το Music to be Murdered By SIDE B. To clip έκανε πρεμιέρα στο pre show του Espn`s UFC αγώνα μεταξύ του Conor Mc Gregor και του Dustin Poirier στο ΑΒC λόγω της 
συνεργασίας του rapper με το UFC (Ultimate Fight Championship).

Ο Em εμφανίζεται στο ρινγκ να ετοιμάζεται να αγωνιστεί ενάντια στους προσωπικούς και εσωτερικούς του δαίμονες. Σε μια παρωδία της συνέντευξης, ο παρουσιαστής του Εspn Michael Eaves συζητά εν όψει του αγώνα με τον πρόεδρο του UFC Dana White. Ο White αμφισβητεί τις ικανότητες του Εm και προεξοφλεί την απογοήτευση των θαυμαστών του.

Ο ράπερ προσκαλείται στην συζήτηση και στο ρόλο του πυγμάχου απαξιώνει την άποψη του White και δηλώνει ότι τέτοιοι τύποι το μονό που καταφέρνουν είναι να τον ωθούν να τα καταφέρνει (αλληγορικά κατά τη γνώμη μου όπως συμβαίνει στην καριέρα του). Το συγκεκριμένο σημείο του clip προβλήθηκε στο Sportscenter show μια μέρα πριν την κυκλοφορία του Higher και πολλοί φανς πιστέψαν ότι πρόκειται για πραγματικό event!!

Το video clip σκηνοθετημένο από τον Kevin Wilson (μουσικό σκηνοθέτη του Εspn) θυμίζει σε πολλά σημεία κ σύνολη αισθητική του το Mama said knock you out του Ll Cool J, του οποίου ο Em έχει δηλώσει επανειλημμένα θαυμαστής του.

Αν υπάρχει ένας καλλιτέχνης, ο οποίος βρίσκει πάντα τον τρόπο να δείχνει το σεβασμό στα είδωλα του, αυτός είναι ο Eminem!!
Higher λοιπόν watch it!


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Hlektronio