Για την δύναμη που κρύβει ένα “Χαμόγελο” ράπαραν οι Νιο.Στε. στο νέο τους κομμάτι, συνοδευόμενο από βίντεοκλιπ. Μια πολύ συγκινητική υπενθύμιση για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους και έγιναν ιερά σύμβολα του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού αγώνα.

Την παραγωγή επιμελήθηκε ο Στέλιος 748, ενώ η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο 748Booth. Ο Δημήτρης Κουφουδάκης πραγματοποίησε τις στουντιακές διαδικασίες στο HotBox Studio. Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Χρήστος Καρτέρης, με την πολύτιμη βοήθεια των: Διονύσης Αντωνάτος, Στέλιος Χριστοδούλου, Ανδρέας Τσαντάκης, Νίκος Δαλέζιος και φυσικά των ίδιων των Νιο.Στε., Στέλιου και Νιόνιου. Την εκτέλεση παραγωγής υλοποίησε το Πείραμα 748.

“Το τραγούδι αυτό στέκεται σαν υπενθύμιση, ότι οι θυσίες όσων έφυγαν από κοντά μας, δεν ήταν, δεν είναι κι ούτε θα είναι ποτέ μάταιες. Εμείς θα φωνάζουμε δυνατά τα ονόματά τους, στα χαμόγελα και το παιχνίδι των επόμενων γενιών, θα καθρεφτίζεται η συνέχεια και το παράδειγμά τους. Επιλέξαμε τα μέρη των δολοφονιών των Αλέξη, Παύλου (Killah P), Λουκμάν και Ζακ / Zackie, καθώς μας σημάδεψαν και μας καθόρισαν ως ανθρώπους και σε πολιτικό επίπεδο. Ξεκινώντας από αυτά τα σημεία, το αφιερώνουμε σε κάθε γωνιά της γης που θυσιάστηκαν άνθρωποι για έναν καλύτερο κόσμο.”


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Hlektronio