Ο Beats Pliz ανακοίνωσε αρχικά στους κινηματογράφους το ντοκιμαντέρ που ακούει στο όνομα «ARTE POVERA». Οι πρώτες προβολές από τις 31 Μαρτίου είχαν θερμή ανταπόκριση καθώς το κοινό γεμίσε τις αίθουσες των κινηματογράφων. Έχοντας πάντοτε ένα πλάνο στο μυαλό του και ένα όραμα για το πολύ μεγάλο εγχείρημα για τα δεδομένα της ελληνικής hip hop σκηνής άρχισε να ξετυλίγει στο κοινό του τα σχέδιά του ένα προς ένα.

Σχεδόν τρεις βδομάδες μετά την προβολής της ταινίας, τα ξημερώματα της 20ης Απριλίου σκάει στο Spotify ο δίσκος «ARTE POVERA». Ο Beats Pliz ήθελε τον κόσμο να δει πως δημιουργήθηκε η ιδέα, πως υλοποιήθηκε στη συνέχεια και τι εμπόδια βρήκε στο δρόμο του, από τεχνικής μέχρι οικονομικής άποψης. Αναδεικνύεται η ανθρώπινη καθημερινή πλευρά των καλλιτεχνών όπως και το μοναδικό χιούμορ τους. Στο δίσκο δεν περνά απαρατήρητος κανένας από τους συμμετέχοντες. ΕθισμόςΜικρός ΚλέφτηςDani GambinoBloody HawkΣΑΝΤΑΜVLOSPAHawkWang & ΛΕΞ ραπάρουν με κλασική συμφωνική μουσική με την ξεχωριστή προσέγγιση του Beats Pliz.

Μετέπειτα στις 2 Ιουνίου κυκλοφόρησε και το soundtrack της ταινίας στο οποίο μπορεί ο καθένας να απολαύσει την ορχηστρική πλευρά του project. Παραμένει μαγευτική καθώς τη σύνθεση επιμελήθηκε ο ίδιος και «απομονώνει» τους ακροατές από το rap κομμάτι.

Ο κύκλος «ARTE POVERA» δεν έκλεισε όμως εδώ. Οι θυσίες του έπιασαν τόπο καθώς, πέραν των streams, στις συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη επικρατούσε το αδιαχώρητο κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα. Μπορείτε να δείτε παρακάτω το «ARTE POVERA – The Documentary».


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
3
omg
love love
3
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail