Ο Δημήτρης Μεντζέλος, γνωστός από το Hip Hop group Ημισκούμπρια, ανεβαίνει στη σκηνή του συναυλιακού χώρου Gagarin205, παρουσιάζοντας μια παράσταση με τίτλο “RIMA RIZA”.

Πώς μπορεί το hip hop να συνδυαστεί με ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια; Θα πάρουμε την απάντηση την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024! Μαζί του αγαπημένοι φίλοι καλλιτέχνες που θα βάλουν το λιθαράκι τους στο ιδιαίτερο αυτό εγχείρημα.

Ο υπέροχος Φοίβος Δεληβοριάς, η πρωτοποριακή Μάρω Μαρκέλλου, η Disco Queen Idra Kayne, οι δυνατοί stand up comedians Ηλίας Φουντούλης και Βαγγέλης Χατζηδάκης, ο παραδοσιακός τραγουδιστής Αχιλλέας Χαχάμης και καλεσμένοι έκπληξη θα είναι η παρέα του Δέλτα Μι για εκείνη τη βραδιά.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει η αρχόντισσα του ρεμπέτικου Κατερίνα Τσιρίδου μαζί με τον Νίκο Πρωτόπαππα στην κιθάρα και τους ταλαντούχους γιους του μεγάλου ρεμπέτη Γιώργου Ξηντάρη, Αντώνη και Θοδωρή Ξηντάρη.

Τον Δημήτρη Μεντζέλο πλαισιώνει η φοβερή μπάντα Catsndogs. Τη διοργάνωση της μουσικής παράστασης αναλαμβάνει το Lista Events. Θα είναι μια ιδιαίτερη βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε.

Μια παραγωγή των Lista Events & MGT PRODUCTIONS


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
1
omg
love love
4
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail