Το μεγαλύτερο φεστιβάλ beatbox της Νότιας Ευρώπης επιστρέφει 24 & 25 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα. 

Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 18:00-00.00
Εισιτήρια: 8 ευρώ (κοινό) & 10 ευρώ (beatboxers) ( Δήλωσε συμμετοχή )
Το μεγαλύτερο φεστιβάλ human beatbox της Νότιας Ευρώπης επιστρέφει στο six d.o.g.s.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox γιορτάζει τα πέντε χρόνια του και υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της τέχνης δημιουργίας μουσικής μόνο με το ανθρώπινο στόμα, μέσα από ένα εξάωρο show αμείωτου ενδιαφέροντος. Παράλληλα, beatbox battles θα αναδείξουν τους Έλληνες πρωταθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beatbox στο Βερολίνο το 2018.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία βραδιά beatbox battles υψηλού επιπέδου, με showcases από τους παγκόσμιους πρωταθλητές beatbox Alexinho Beatbox και BMG από τη Γαλλία και τον Gno Beatboxer, Πρωταθλητή Ελλάδας, που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

 

Οι διαγωνιστικές κατηγορίες είναι solo αντρών & γυναικών και για πρώτη φορά φέτος εντάσσονται οι κατηγορίες tag teams
(2 άτομα) και teams (3-5 άτομα). Special guest και παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο mc Sifu VERSUS, host Dj o Dj Beatstrike των Word of Mouth και διαιτητής ο El Pap Chico εμπνευστής του Beatbox Greece.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί δυναμικό beatbox masterclass workshop από τους Γάλλους παγκόσμιους πρωταθλητές, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο SAE Technology Group Athens (15.00 – Κοραή 2, Μοσχάτο) με ελεύθερη είσοδο.

Η επιμέλεια της διοργάνωσης για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είναι τουwww.beatboxbreece.com, της διαδραστικής πλατφόρμας ανάδειξης της τέχνης του human beatbox στην Ελλάδα, όπου μπορείτε να ανατρέξετε για πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Facebook Event

 


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail