Όλοι γνωρίζουμε τον ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ, είναι εγκλωβισμένος στο να είναι γνωστός για πάντα, δεν μπορεί τώρα να κάνει πίσω. 

Πώς είναι η καθημερινότητα ενός άνδρα 44 χρονών, χωρισμένου με τρία παιδιά αλλά και η καθημερινότητα μιας πολύπλευρης καλλιτεχνικής προσωπικότητας; 

Πατέρας, Τατουατζής, Ζωγράφος. Σκηνοθέτης, Στιχουργός, Συνθέτης, Rapper, Ρεμπέτης και ΖΝ στρατιώτης… πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος που θέλει να κάνει πολλά στη ζωή του.

Στο πλευρό του Τάκι Τσαν , ο Αδερφός του… DJ ALX, μάστορας από τα παλιά , Terror X Crew φάση! 

30 χρόνια  μουσικός παραγωγός και  DJ , το ⅓ των TXC και το ⅙ των ΖΝ αλλά πάνω από όλα “O ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ” που ξέρει και παρακολουθεί τα πάντα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες! 

Μιλάμε για το πρώτο rap reality show που έγινε στην Ελλάδα!

Μετά από αρκετά χρόνια οι ΑΦΟΙ Στραβαλέξη ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ και DJ ALX ξεκινάνε το ΡΙΜΑ για ΧΡΗΜΑ TOUR 2024 ενώ παράλληλα ηχογραφούν το νέο τους δίσκο. Μέσα σε όλη αυτή την δημιουργική περιπέτεια, τα δυο αδέρφια θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές ανάγκες ενός reality show που θα αποκαλύψει στο κοινό τα πάντα! 

Ο ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ δεν έχει άλλη επιλογή, πρέπει να τα καταφέρει!

Για να δούμε πως θα πάει αυτό! 

Είναι το show του TAΚΙ ΤΣΑΝ! 

«THE TAKI TSAN SHOW»

Μια παραγωγή του Rapnroll.gr για το TSANNEL!

Οι συντελεστές του THE TAKI TSAN SHOW είναι:
Κινηματογράφηση Σ. Στεριώτης, αφήγηση Λ. Σαμψών, μουσική επένδυση και μίξη ήχου DJ ALX, μοντάζ Σ. Στεριώτης και Θ. Χατζίογλου, σχεδιασμός λογοτύπου MANKOU, διεύθυνση παραγωγής Θ. Χατζίογλου και Π. Στραβαλέξης.
Μια παραγωγή του Rapnroll.gr για το TSANNEL.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
1
omg
love love
3
love
lol lol
0
lol
fail fail
1
fail