Ετοιμαστείτε να βγείτε “ΕΞΩ”, μια απόδραση από την καθημερινότητα που θα σας μεταφέρει σε έναν ειδυλλιακό κόσμο.

Όλες οι πληροφορίες του διαγωνισμού στο τέλος αυτού του άρθρου

Το “ΕΞΩ” Festival σας καλεί για πρώτη φορά 4 & 5 Αυγούστου στο σπίτι των πλατάνων όπου ένα κράμα αθλητικής και μουσικής έκφρασης εκτυλίσσεται σε ένα μαγευτικό τοπίο.

Μία δράση της τοπικής ομάδας μπάσκετ που θα λάβει χώρα 4 και 5 Αυγούστου στο Platanenhof στην Εύβοια. Ανανεώστε τις αισθήσεις σας, αναπνεύστε τον καθαρό αέρα και αφήστε το  “ΕΞΩ” Festival να σας συναρπάσει με την μαγεία του. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/8: LOSTRE, HIDROLIQ, THIRD EYE BIZARRE, BUDGERIGAR FEAT, OYTEKAN
DJ SET: ATANA & OYTEKAN


ΣΑΒΒΑΤΟ 5/8: TAF LATHOS, BUZZ, UNDERGROUND COMPANY, DIOS LOS X ATHVN
DJ SET: AVATOS

Πως να φτάσετε στο Platanenhof που θα γίνει η διεξαγωγή του “ΕΞΩ” Festival

Το Platanenhof  είναι 2+ ώρες από Αθήνα και 1+ από την Χαλκίδα εξυπηρετεί όμως και η γραμμή των ΚΤΕΛ καθώς υπάρχει στάση (Ανδρονιάνοι ) ακριβώς έξω από το χώρο μας .
Τα δρομολόγια είναι τα εξής :
-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ 11:00 , 14:00 17:00
-ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ 12.15 15.15 18.15 
-ΣΑΒΒΑΤΟ  ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ 08.00 11.00 17.00
-ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ 9.15 12.15 18.15
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα ΚΤΕΛ ΚΥΜΗΣ 2222022257 και με τα ΚΤΕΛ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ 2221020400.

Το Rapnroll.gr εξασφάλισε για 4 τυχερους/ες μαζί με έναν φίλο/η την ευκαιρία να κερδίσουν εισιτήρια διημέρου με camping space για να στήσουν την σκηνή τους και να παρακολουθήσουν δωρεάν και τις δύο μέρες του festival “ΕΞΩ ΦΕΣΤΙΒΑΛ” Απολαμβάνοντας τη φύση και τη μουσική σε συνδυασμό με τη δροσιά που προσφέρει το υψόμετρο στους Ανδρονιάνους Ευβοίας

Όλα τα βήματα για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό αλλά και περισσότερες πληροφορίες είναι στο παρακάτω instagram post:

Προσοχή: Ο διαγωνισμός αφορά την δωρεάν είσοδο και διαμονή σας και όχι τα έξοδα μετακίνησης σας προς το φεστιβάλ.Μην ξεχάσετε την σκηνή σας και ολα τα απαραιτητα προϊόντα camping που θα χρειαστείτε για να ζήσετε αυτη την ωραία εμπειρία στην φύση. Οι 4 νικητές/ριες θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν δωρεάν μαζί τους άλλο ένα άτομο.

Προσοχή: ΔΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΝΟΓΟΝΩΝ & ΕΥΦΛΕΚΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΡΙΨΗ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail