Το rapnroll.gr κληρώνει (1) Terror X Crew Limited Vinyl Pack από την επανέκδοση του “Η πόλις εάλω”

Κάποιοι δίσκοι δεν πρέπει να λείπουν απο καμία δισκοθήκη. Ένας τέτοιος δίσκος είναι και η «Πόλις Εάλω» των Terror X Crew, σημαντικός δίσκος, τόσο για την χιπ χοπ σκηνή όσο και για την εναλλακτική μουσική σκηνή της χώρας μας.

[jaw_y_video clip_id=”https://www.youtube.com/watch?v=-9yBp6vEBRM” height=”480″ autohide=”2″ autoplay=”1″ loop=”1″ rel=”0″ ][jaw_clear]
Δύο δεκαετίες, ο δίσκος βινυλίου «Η Πόλις Εάλω» στόλισε τις δισκοθήκες όχι μόνο ανθρώπων που ήταν εκεί όταν κυκλοφόρησε αλλά και αυτών που ξόδεψαν πολλαπλάσια της αξίας του προκειμένου να τον αποκτήσουν.

O DJ ALX, ο μουσικός παραγωγός της «Πόλις Εάλω» μέσω Crowdfunding στο Indiegogo ξεκίνησε την επανέκδοση του βινυλίου και κατάφερε να μαζέψει το 193% του ποσού με την καταπληκτική ανταπόκριση του κόσμου.

To rapnroll.gr στήριξε την προσπάθεια της επανέκδοσης του βινύλιου και επέλεξε να κρατήσει ένα πακέτο για κάποιον που δεν πρόλαβε ή δεν μπόρεσε να το αποκτήσει. Τα πακέτα είναι αριθμημένα ο νικητής του giveaway θα παραλάβει ένα αριθμημένο συλλεκτικό κουτί που περιέχει το έγχρωμο βινύλιο “Η Πόλις Εάλω” και το βινύλιο “Η Πόλις Εάλω Instrumentals” σε μαύρο disco bag. Το συγκεκριμένο πακέτο κόστιζε 32 + τα μεταφορικά. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο χωρίς καμιά χρηματική επιβάρυνση. Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό κάντε τα παρακάτω βήματα. Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στην σελίδα μας στο Facebook 8/7/2017 και θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για τα στοιχεία αποστολής του πακέτου. Kάθε συμμετοχή μετράει για 2 συμμετοχές οπότε έχετε 2 ευκαιρίες να γίνει δικό σας. Ο νικητής θα προκύψει μέσω του random.org

Για να συμμετέχεις κάνε click στο Enter The Giveaway (για κινητό)

Για desktop απλά συμπλήρωσε τα παρακάτω!

a Rafflecopter giveaway


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail