Στη Νέα Υόρκη, τις προηγούμενες ώρες, οι κάτοικοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με απόκοσμες εικόνες που περιγράφηκαν ως “βγαλμένες από την Αποκάλυψη”. Ο ουρανός της πόλης έγινε πορτοκαλί λόγω ενός τεράστιου νέφους καπνού που διαπνέει την περιοχή λόγω των εκτεταμένων πυρκαγιών στον γειτονικό Καναδά.

Οι τοπικές αρχές εξέδωσαν ειδική προειδοποίηση προς τους κατοίκους της Νέας Υόρκης και των γειτονικών περιοχών, να είναι προσεκτικοί, ιδίως όσοι αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, και να παραμείνουν στα σπίτια τους. Η ποιότητα του αέρα θεωρείται χειρότερη από την περίοδο μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, όταν σημειώθηκε το τραγικό γεγονός στους Δίδυμους Πύργους.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται και καθυστερούνται κατά περίπτωση οι πτήσεις στην περιοχή της Νέας Υόρκης, λόγω της περιορισμένης ορατότητας που προκλήθηκε. Οι πυρκαγιές στον Καναδά εξαπλώνονται με εκατοντάδες εστίες και έχουν δημιουργήσει αυτό το αποπνικτικό πορτοκαλί νέφος που ανησυχεί για την δημόσια υγεία και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ.

Πηγή: unboxholics.com


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail