Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Ειρήνη Αργυράκη, θα ήθελα την βοήθεια όλων σας διότι η κατάσταση στο σπίτι οικονομικά έχει φτάσει στο απροχώρητο. Είμαστε 3 άτομα άνεργα, ζώντας με το επίδομα αλληλεγγύης. Δάνεια, λογαριασμοί και χρέη να κυλάνε, χρέη στο φαρμακείο σε σημείο να μη μπορούμε να πάρουμε τα φάρμακα μας, πνιγόμαστε και οι συγγενείς εδώ δε βοηθάνε. Φτάσαμε σε σημείο εγώ και ο μπαμπάς μου να μας πέσει ο αιματοκρίτης και το σίδηρο και να χρειαζόμαστε αμπούλες και βιταμίνες να σταθούμε στα πόδια μας και να μη μπορούμε να πάρουμε. Τα τρόφιμα στο σπίτι ολοένα και λιγοστεύουν, δεν ξέρω καν αν βγει ο μήνας. Τα σκυλάκια μας επίσης τους τελειώνουν οι τροφές. Ο μπαμπάς μου είναι ανάπηρος και δε του βγάζουν τη σύνταξη και κοντεύουμε. Να τρελαθούμε. .

Εδώ θα ήθελα την δικιά σας βοήθεια: οποιαδήποτε ελάχιστη οικονομική βοήθεια από κάποιον για να βγει ο μηνας, τρόφιμα για εμάς και τα σκυλάκια μας, και φάρμακα, οτιδήποτε μπορεί να μαζευτεί και να δωθεί θα μας έσωζε ειλικρινά. Είμαστε σε άθλια κατάσταση.

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει οικονομικά παρακάτω υπάρχουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί, όπως επίσης και αν υπάρχει κάποια θέση εργασίας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου από εδω.

Ευχαριστώ.

-περιοχή Καλαμάτας.

Τραπεζικοί λογαριασμοι:

Εθνική Δικαιουχος: Αργυράκη Ειρήνη GR4001107880000078800794725

Πειραιως Δικαιουχος: Αργυράκης Χρήστος GR1701713450006345010129591


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail