Μπορεί το φόβητρο του κοροναϊού να έχει βάλει σε καραντίνα ολόκληρο τον πλανήτη, όμως στη χώρα των καλύτερων MC’s οι πρωτεργάτες του battle rap βρήκαν έναν ακόμα τρόπο να σπάσουν τη ρουτίνα της καθημερινότητάς μας.

Έπειτα από το εγχείρημά του να συσπειρώσει τη hip hop κοινότητα προκαλώντας τους υπόλοιπους MC’s μέσω του Quarantine Rap Challenge, ο Χαρμάνης μαζί με το έτερο μέλος των ΖΝ, Τάκι Τσαν, αποφάσισαν να γυρίσουν το χρόνο πίσω και να μοιραστούν μαζί μας άγνωστες προσωπικές τους ιστορίες καθώς και ανέκδοτα facts της 20χρονης πορείας των Ζωντανών Νεκρών στην ελληνική hip hop σκηνή.

Στο «Xarma Stories» και το «Taki Tsan Stories» που αποτελούν και τα δύο μέρος του concept «ZN Saga» στο YouTube, οι φανς του battle rap συγκροτήματος -και όχι μόνο- έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα δύο μέλη των ΖΝ να διηγούνται ιστορίες που έχουν να κάνουν με τις πρώτες τους μουσικές επιρροές στα τέλη της δεκαετίας του ’80, τις εφηβικές τους αναμνήσεις, το graffiti και τα beef τους με τους TXC πριν ακόμα γίνουν μουσικό crew, τον Λεκτικό κ.α.

Για περισσότερα Xarma και Taki Tsan Stories, μπείτε στα επίσημα κανάλια τους που βρίσκονται στα παραπάνω links και δώστε στην καραντίνα ένα διαφορετικό νόημα.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Shotgun