Τα Rapnroll Awards φέτος απονεμήθηκαν για πρώτη χρονιά, με στόχο να αναδείξουν τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ραπ κοινού στην Ελλάδα. Τα βραβεία περιελάμβαναν γνώριμους και νέους ράπερ και beatmakers με μεγάλη πορεία αλλά και νέας κοπής, αφήνοντας τον πρώτο λόγο στους ακροατές. Ο σκοπός των Rapnroll Awards είναι να τιμηθούν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στη ραπ μουσική που έλαβαν χώρα κατά την προηγούμενη χρονιά. Μέσα από αυτό το εγχείρημα, φιλοδοξούμε να θεσμοποιηθεί η ετήσια απονομή και ανάδειξη των αγαπημένων καλλιτεχνών του κοινού.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ – Rapnroll Awards 2020

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ GROUP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

DOWNTOWN

Το περασμένο έτος έκαναν το μεγάλο μπαμ κυκλοφορώντας μάλιστα και τον πρώτο τους δίσκο, με τίτλο “Shit City.” Η χρονιά που μας πέρασε σίγουρα θα μείνει αξέχαστη, όχι μόνο στους Downtown, αλλά και στους ακροατές που τους ανέδειξαν ως το πιο αγαπημένο newcomer group του 2020.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ RAPPER ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

IMMUNE

Ο Immune μεγάλωσε και ανδρώθηκε στο Barcode Crew που πλέον αποτελεί άξιο μπροστάρη του. Το 2020 φαίνεται να ήταν η χρονιά του μιας και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού, αναδεικνύοντας τον ως τον πιο αγαπημένο ανερχόμενο rapper.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ GROUP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΖORO&BUZZ

Οι Zoro&Buzz έχουν φωλιάσει για τα καλά στα αυτιά, αλλά και στις καρδιές των ακροατών τα τελευταία χρόνια. Ενεργοί και δραστικοί, εκπροσωπώντας τα δυτικά των Αθηνών, το κοινό τους ανέδειξε ως το πιο αγαπημένο γκρουπ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: VIDEOCLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΣΑΝΤΑΜΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – HOOLIGANS

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Πόσο μάλλον, όταν κάνεις delivery το “Καλύτερο videoclip του 2020”, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ακροατών. Σαντάμ και Φώτης Γεωργιάδης μοιράζονται από κοινού αυτή τη διάκριση, για το videoclip “Hooligans”.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: COMEBACK ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΖΗΝΩΝ

Η ζεστή και ξεχωριστή φωνή του Ζήνων φαίνεται ότι είχε λείψει στους ακροατές. Το κομμάτι “ΚΑΜΙΚΑΖΙ” που βγήκε από τα άδυτα των Dof Sessions, έφερε τον Ζήνων στην πρώτη θέση των πιο δυνατών comeback της χρονιάς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ RAPPER ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΕΘΙΣΜΟΣ

Ο Εθισμός δεν κρατάει μόνο τα σκήπτρα του οπλοπολυβόλου της ραπ σκηνής στην Ελλάδα, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει το 2020 ως ο πιο αγαπημένος ράπερ με βάση την γνώμη του κοινού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΣ BEATMAKER ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

DOF TWOGEE

Οι παραγωγές του Dof Twogee αποτελούν πλέον διαμάντια για την ελληνική ραπ σκηνή και οι ακροατές περιμένουν πια εναγωνίως τα Dof Sessions. Αδιαφιλονίκητα λοιπόν ψηφίστηκε ως ο πιο ενεργός beatmaker της περασμένης χρονιάς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

VLOSPA – MEKTOUB

Ο 25χρονος Γάλλος της Θεσσαλονίκης, που κρατάει τα σκήπτρα της new era σκηνής, κυκλοφόρησε μέσα στο 2020 ένα άλμπουμ που σίγουρα αποτύπωθηκε στην ραπ “πιάτσα”, αλλά και στα αυτιά των ακροατών. Το MEKTOUB ψηφίστηκε από το κοινό ως ο πιο αγαπημένος δίσκος της περασμένης χρονιάς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΣ RAPPER ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

HATEMOST

Ο H-A-T-E αποτελεί τον πιο εξελισσόμενο ράπερ για τα ελληνικά δεδομένα. Από τις πρώτες του ρίμες, μέχρι και σήμερα, ξεχωρίζει για το απαράμιλλο στυλ και flow. Εύκολα ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις των ακροατών ως ο πιο ενεργός rapper της περασμένης χρονιάς.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
3
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
3
fail
Hlektronio