Η IRENE δυο χρόνια μετά το ντεμπούτο άλμπουμ της “Time2Love” και την συνεργασία της με τον RSN, επιστρέφει με το single “Movie Love” σε παραγωγή του Vaskko, το οποίο κυκλοφορεί από την Sky Vector Music.

Τo “Movie Love” ακολουθεί το ύφος και το συναισθηματικό μοτίβο του “Time2Love”, έτσι λοιπόν η IRENE ως μια εξωτερική παρατηρήτρια τραγουδάει για μια κρυφή κινηματογραφική σχέση. Το σενάριο του κομματιού, οι στίχοι της δηλαδή, αφηγούνται μια ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές μια νεαρή γυναίκα και έναν πολύ ιδιαίτερο γι’ αυτή άντρα. Κρυφά βλέμματα και αγγίγματα και αυτό το συναίσθημα του «μυστικού» που ανεβάζει την αδρεναλίνη και κάνει την πρωταγωνίστρια να θέλει να ανέβει στην πίσω θέση της μηχανής του και να φτάσει μαζί του στην άκρη του κόσμου. Νοσταλγικός, ονειρικός, cinematic ήχος. Ενισχυμένος από την γλυκιά μελαγχολία των ατμοσφαιρικών synths, τα οποία αναδεικνύουν τις late 80’s αναφορές, ενώ η slow burning ενορχήστρωση σε συνδυασμό με το απαλό beat δημιουργούν μια σύγχρονη RnB μπαλάντα.

Ο χαρακτηριστικός λυρισμός της φωνής της IRENE χρωματίζει κάθε λέξη, δημιουργώντας την αίσθηση πως αυτή η ιστορία μπορεί να είναι τόσο μοναδική για το ζευγάρι των στίχων, αλλά ταυτόχρονα τόσο οικεία και προσωπική για κάθε ακροατή. Το “Movie Love” συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό retro clip με VHS αισθητική σε σκηνοθεσία του Πέτρου Νικολίνταη το οποίο χαρακτηρίζεται από άρωμα έρωτα και την απολογητική διάθεση για μια αγάπη που κανείς από τους δυο δεν μπορεί να αρνηθεί. Στο clip αποτυπώνονται οι συναισθηματικές φάσεις της ιστορίας του ζευγαριού χωρίς καμία λεκτική επικοινωνία, αφήνοντας μόνο τα βλέμματα δημιουργούν διαλόγους.

Το ”MOVIE LOVE” κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την SKY VECTOR MUSIC.

Ακούστε το στο Spotify

Βρείτε την IRENE:
Official IRENE Website | FB | Insta | TikTok | Twitter | YouTube


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail