Οι Pindos Atletico μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «ΔΕΝΤΡΙΜ» επιστρέφουν Στην Αθήνα με μια ζωντανή εμφάνιση την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο six d.o.g.s.

Σε αυτή την ιδιαίτερη συναυλία, το βορειοελλαδίτικο hip hop δίδυμο θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τον φρέσκο και συναρπαστικό ήχο του νέου τους album, που συνδυάζει αρμονικά την παραδοσιακή ελληνική μουσική με μοντέρνα afrotrap στοιχεία.

Ο νέος δίσκος «ΔΕΝΤΡΙΜ» κατοχυρώνει τη μυστική συνταγή που καιρό τώρα δημιουργούσε το συγκρότημα με κύρια συστατικά το ευρωπαϊκό Jersey Drill και τον ελληνικό παραδοσιακό ήχο.. Σε αυτό το νέο ταξίδι, συνταξιδιώτες υπήρξαν οι Dani Gambino, Θάνος Γκουντάνο και Δημήτρης Χαυλίδη από τους BAiLDSA, ο Masla G., ο Αλέξανδρος Σαγκούρης και ο πρωτοεμφανιζόμενος Curly. Το album αποτελεί μία προσπάθεια απελευθέρωσης από τα πλαίσια του συνηθισμένου, καθώς οι Mpelafon και Thel παρουσιάζουν το καλλιτεχνικό τους έργο δίχως συμβάσεις και περιορισμούς, ακριβώς όπως το ονειρεύτηκαν. Και αυτό ήταν και το «ΔΕΝΤΡΙΜ» τους!

Στο live θα υπάρχει και merch από τον δίσκο “ΔΕΝΤΡΙΜ“.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ (περιορισμένη προπώληση) και 12€ (προπώληση & ταμείο) και προπωλούνται μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων του.

ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Monsterville (Αγ. Ειρήνης 13, Μοναστηράκι)
The Finest Cuts (Μιλτιάδου 13-15, Περιστέρι)
Potato King (Αγ. Φιλίππου 7, Αθήνα)

Για πληροφορίες επικοινωνείτε στο e-mail advance@dynasty.gr και στο Dynasty Group Athens.

Μια παραγωγή της Dynasty Group Athens.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
1
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail