Δεν ήταν η πρώτη φορά κι απ’ ότι φαίνεται είναι η τελευταία μέχρι στιγμής που δεν τηρείται στο έπακρο το lineup μιας συναυλίας των Wu-Tang Clan στην Ελλάδα. Οι κακές αναμνήσεις και τα φαντάσματα του παρελθόντος επέστρεψαν και στη χθεσινή εμφάνιση όσων ράπερ της θρυλικής hip hop κολεκτίβας ήρθαν για να παίξουν μπροστά στο διψασμένο κοινό τους.

Χθες δεν είδαμε στη σκηνή τους Method Man, Ghostface Killah & GZA όπως έδειχναν όλα τα διαφημιστικά spots της διοργάνωσης. Αυτό στενοχώρησε κι άλλους εξόργισε όπως είδαμε στη δημοσίευση που έκανε στο instagram ο Method Man πριν τη συναυλία. Κάποιοι όμως αντέδρασαν με το να μην έρθουν να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους σχήμα.

Ο βετεράνος beatmaker, turntablist και writer Kebzer από την Ηχοκρατορία εξέφρασε μέσω των social την απροθυμία του να τους δει ζωντανά. Παράλληλα, αρκετοί καλλιτέχνες πήραν θέση για τη δυσάρεστη, και για πολλούς αναμενόμενη έκπληξη, του να μη δουν ολόκληρο το γκρουπ ή έστω κάποιους από τους πρωτοκλασάτους ράπερ του. Προς τι λοιπόν όλη αυτή η πρεμούρα όπως λέει και ο ίδιος; Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο μύθος τους καταρρέει.

Άλλη σκέψη που μοιράστηκε με τους ακολούθους του είναι αυτά που ακούμε και βλέπουμε από τις νέες κυκλοφορίες των βετεράνων ράπερ της σκηνής μας. Οι μουσικές επιλογές τους και ο σεβασμός που πρέπει να υπάρχει μεταξύ νέων και παλιών. Χωρίς να βγάλει τον εαυτό του και την Ηχοκρατορία απ’ έξω, ο Kebzer παρέθεσε τις απόψεις του σχετικά με το θέμα που μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
13
omg
love love
10
love
lol lol
1
lol
fail fail
0
fail