Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου πέμπτου προσωπικού του άλμπουμ, ο Kendrick Lamar μοιράστηκε με τους φανς του το πρώτο του single «The Heart Part 5».

Μαζί με το ολοκαίνουργιο single, o βραβευμένος με Πούλιτζερ ράπερ έδωσε στη δημοσιότητα και το αντίστοιχο βίντεο κλιπ, την σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο ίδιος μαζί με τον συνεργάτη του στην pgLang, Dave Free.

Ο K.Dot αλλάζει πρόσωπα μέσω της τεχνικής του deepfake και παίρνει τη μορφή των O.J. Simpson, Kanye West, Jussie Smollett, Will Smith, Kobe Bryant και Nipsey Hussle, με τους στίχους του να έχουν ως περιεχόμενο τη διπολική διαταραχή όταν είναι ο Kanye ή τη δολοφονία όταν είναι ο αείμνηστος Hussle.

Τα deepfake εφέ ανέλαβαν οι Deep Voodoo, το δίδυμο των δημιουργών του South Park, Trey Parker και Matt Stone, ενώ την παραγωγή του κομματιού ανέλαβε το τρίο των Beach Noise, Matt Schaeffer, Johnny Kosich και Jake Kosich.

To πέμπτο του άλμπουμ με τίτλο «Mr. Morale & The Big Steppers» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Lamar στην ιστοσελίδα του oklama.com.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Shotgun