Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, με μια ανάρτηση που φαίνεται να έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε αντιδράσεις. Σχολίασε ειρωνικά την συναυλία ειρήνης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στα Προπύλαια. Μέσα στο γενικό σύνολο του εριστικού κειμένου έθιξε και τρία συγκεκριμένα ονόματα καλλιτεχνών του Εισβολέα, του Θανάσιμου και του Δημήτρη Μητσοτάκη (μέλος των Ενδελέχεια), χαρακτηρίζοντάς τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής.

Πηγή φωτογραφίας: thecaller.gr


Ο “πρώτος υιός της χώρας” ειρωνεύτηκε ευθαρσώς μια φιλειρηνική συναυλία, στην οποία συμμετέχουν ονόματα από κάθε είδος μουσικής αλλά και ηθοποιοί (Γ. Νταλάρας, Τ. Τσανακλίδου, Π. Ζήνα, Magic De Spell, Χ. Ζαραλίκος, Ε. Καρακάση, Μ. Μητσιάς, Ν. Μποφίλιου, Γ. Νέγκα και πληθώρα καλλιτεχνών). Στάθηκε απέναντι από μια κίνηση ανθρωπιάς, μια σύμπραξη καλλιτεχνών υπέρ της ειρήνης και σχολίασε και όσους θελήσουν να παρευρεθούν δίνοντας μια “συμβουλή”. Συγκεκριμένα, έγραψε «Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε.»
Άξιο απορίας τα λεγόμενα του και ακόμη πιο αξιοπερίεργο το πρόβλημα που δείχνει να έχει συγκεκριμένα με τους Εισβολέα, Θανάσιμο και Δημήτρη Μητσοτάκη.
Προφανώς, η ενσυναίσθηση, η κοινωνική αλληλεγγύη, η αξία μιας συλλογικής προσπάθειας για καλό σκοπό και το αίσθημα του ανθρωπισμού είναι πράγματα που αγνοεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Η Συναυλία Ειρήνης θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια στις 29 Μαρτίου. Είναι μια συμβολίκη πράξη με αίτημα τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και παράλληλα ένδειξη αλληλεγγύης σε κάθε πρόσφυγα. Συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες: Μάριος Αθανασίου, Πάνος Βλάχος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Γλυκερία, Φοίβος Δεληβοριάς, Πάνος Δρακόπουλος, Εισβολέας, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Πέγκυ Ζήνα, Θανάσιμος, Κώστας Θωμαϊδης, Κώστας Καλδάρας, Μυρτώ Καμβυσίδη, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Καρακάση, Κώστας Λειβαδάς, Μίλτος Λογιάδης, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μητσοτάκης, Νατάσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Νταλάρας, Μάνια Παπαδημητρίου, Νίκος Πλατύραχος, Μαριάννα Τουμασάτου, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Τάνια Τσανακλίδου, Νεφέλη Φασουλή, Idra Kayne, Magic de Spell, Sugahspank.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail