Στον Duane “Keffe D” Davis, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του Tupac Shakur τον Σεπτέμβριο του 1996, ορίστηκε δημόσιος συνήγορος.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο Davis εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την απαγγελία κατηγοριών την Πέμπτη, όπου δήλωσε αθώος μετά τις κατηγορίες για τη φερόμενη εμπλοκή του στην επίθεση στο Las Vegas που στοίχισε τη ζωή στον 2Pac.

Ο Davis, ο οποίος συνοδευόταν στο δικαστήριο με χειροπέδες, έκανε την αθωωτική του δήλωση ενώπιον της δικαστού του περιφερειακού δικαστηρίου της κομητείας Clark, Tierra Jones. Ενημερώθηκε ότι οι εισαγγελείς δεν επιδιώκουν τη θανατική ποινή, αν και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη αν καταδικαστεί.

Νωρίτερα στην υπόθεση, ο Davis έκανε μια προσφορά (bid) για να προσλάβει τον ιδιωτικό δικηγόρο υπεράσπισης Ross Goodman, ο οποίος υποστήριξε τον περασμένο μήνα ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για την καταδίκη του. “There’s no gun, there’s no car and there’s no witnesses from 27 years ago.”, δήλωσε ο Goodman. Αφού έχασε την προσφορά του, στον Davis ανατέθηκαν οι ειδικοί δημόσιοι συνήγοροι της κομητείας Robert Arroyo και Charles Cano. Έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα οριστεί η ημερομηνία της δίκης.

Μπορείτε να διαβάσετε παραπάνω πληροφορίες όσον αφορά για την background ιστορία τις κατηγορίες που του προσάπτονται εδώ.

-Πηγή Complex News


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
1
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail