Τρεις φίλοι µε κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για την µουσική
ένωσαν τις δυνάµεις τους και το αποτέλεσµα είναι εντυπωσιακό.

Click by: Katerina Zanni

Hoodie Mics είναι το νέο συγκρότηµα που ήρθε για να µείνει, αποτελούµενο από τον Γέλω, τον Weird και τον Low P. Και οι τρεις γνωστοί για την πολύχρονη πορεία τους στον χώρο της ενχώριας Hip Hop σκηνής.

O Γέλως (Γνωστός από την συµµετοχή του στα συγκροτήµατα «Άλφα Γάµα» και «Σκοτεινή Πλευρά» αλλά και τα 3 Solo του Album µε πιο πρόσφατη κυκλοφορία το «Τι αναζητάς;») και o Weird (Γνωστός µε την συµµετοχή του στο συγκρότηµα «Modus Vivendi» και τα 4 Solo Album του µε πιο πρόσφατη κυκλοφορία το «Αγάπη / Μίσος») έχουν αναλάβει το ερµηνευτικό και στιχουργικό κοµµάτι του συγκροτήµατος, ενώ ο Low P (από τους πιο αναγνωρισµένους beat makers της σκηνής έχοντας συνεργαστεί µε µερικά από τα σηµαντικότερα σχήµατα και καλλιτέχνες της χώρας) έχει αναλάβει το µουσικό κοµµάτι.

Click by: Katerina Zanni

Σύντοµα θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους Album το οποίο αναµένεται να ικανοποιήσει τους λάτρεις του κλασικού Hip Hop και ιδιαίτερα του Boom Bap ήχου. Πρώτο δείγµα απ’ αυτό που θα επακολουθήσει είναι το τραγούδι «Αυτοί που υποτιµάς» το οπόιο έχει κυκλοφορήσει και σε µορφή Video Clip στο επίσηµο κανάλι των Hoodie Mics στο YouTube.

Click by: Katerina Zanni

Την σκηνοθεσία και το µοντάζ έχει αναλάβει η ταλαντούχα Κατερίνα Ζαννή. Η ηχογράφηση και η µίξη του κοµµατιού έγινε στο «Hot Box Music Studio» από τον Low P ενώ το master έγινε στο «Hi-End Studio R-Mic Athens» από τον Dr Makeys.

Click by: Katerina Zanni


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail