Το φετινό Lake Mode Festival 2023 μας χάρισε αξέχαστες στιγμές! Το δικό μας ταξίδι ξεκίνησε από την Αθήνα την Πέμπτη 29 Ιουλίου και μετά από 5 ώρες οδήγηση φάνηκε μπροστά μας το φανταστικό φράγμα της Θερμής! Με το καταπράσινο τοπίο και το υπέροχο στήσιμο του stage να ξεπροβάλει μπροστά ακριβώς από τα νερά, το Lake Mode Festival ήταν έτοιμο να μας υποδεχθεί! 

Ο ήχος, τα φώτα και η οργάνωση του φεστιβάλ ήταν άψογη και τις δυο μέρες που παρευρεθήκαμε (29 Ιουνίου και 2 Ιουλίου). Ο κόσμος δεν ταλαιπωρήθηκε σε ουρές στα μπαρ και το πρόγραμμα της συναυλίας δεν ξέφυγε καθόλου έτσι ώστε να μπορεί και το κοινό να επιστρέψει στο κέντρο! 

Mi55t, Rationalistas,Βεβηλος, Social Waste και Χαϊνηδες είχαν τρομερή αλληλεπίδραση με το κοινό! Κορυφαία στιγμή για εμάς, την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ που ξεκίνησε να βρέχει και ενώ οι τεχνικοί με μερικές γρήγορες κινήσεις σκέπασαν τα μηχανήματα του ήχου για να συνεχιστεί το φεστιβάλ κανονικά ο κόσμος δεν πτοήθηκε από την βροχή και συνέχισε να πάλλεται δημιουργώντας  μια τρομερή ατμόσφαιρα για όλους! 

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε την παραγωγή του Lake Mode Festival για την φιλοξενία του rapnroll.gr στο φεστιβάλ, την πανέμορφη εμπειρία που ζήσαμε εκεί αυτές τις μέρες αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν και δημιούργησαν αυτή την ατμόσφαιρα!


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail